Τούρτα με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
Υλικά
|
Αλεύρι
|
300 γρ. |
|---|---|
| 300 γρ. | |
|
Ζάχαρη
|
240 γρ. |
|
Κρόκοι αυγών
|
6 |
|
Ασπράδια αυγών
|
6 |
|
Μπέικιν πάουντερ
|
1 κ.γ. |
|
Γάλα
|
120 γρ. |
|
Πορτοκάλι (ξύσμα)
|
1 |
Υλικά για την κρέμα
| 500 γρ. | |
| 100 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
250 γρ. |
Εκτέλεση
Εκτέλεση για τη βάση
Εκτέλεση για την κρέμα