Αν θέλετε μπορείτε να καλύψετε το κέικ με ζαχαρόπαστα και να το στολίσετε σαν τούρτα γενεθλίων. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το κουμκουάτ με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ή μανταρινάκι.
170 γρ. | |
Ζάχαρη
|
165 γρ. |
Αυγά
|
3 |
Ξύσμα απο 2 ακέρωτα πορτοκάλια
|
|
1 κουταλιά της σούπας χυμό απο πορτοκάλια
|
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
150 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ
|
1 κ.γ. |
Βανίλια σε σκόνη
|
½ |
400 γρ. | |
200 ml | |
Ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
|
50 γρ. |
2 κουταλιές της σούπας χυμό απο πορτοκάλια
|
|
Γλυκό κουταλιού κουμκουάτ, στραγγισμένο από το σιρόπι του (τα 100 γρ. τα κόβετε φετάκια και τα 100 γρ. τα αφήνετε ολόκληρα)
|
200 γρ. |
Ξύσμα απο 1 ακέρωτο πορτοκάλια
|