
Πάβλοβα με ρόδι
Ένα υπέροχο γλυκό σε μια ιδιαίτερη εκτέλεση με φυσικά απολαυστικό φρέσκο τυρί κρέμα Arla! Μια συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου!

Εκτέλεση
Προετοιμασία για την Πάβλοβα με ρόδι
Υλικά
Για τη μαρέγκα
Ζάχαρη κρυσταλλική
|
180 γρ. |
---|---|
Άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
|
180 γρ. |
Ασπράδια αυγά (περίπου 5-6 αυγά)
|
180 γρ. |
Άμυλο καλαμποκιού κοσκινισμένο
|
30 γρ. |
Για την κρέμα
Κρέμα γάλακτος
|
300 γρ. |
---|---|
150 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
100 γρ. |
Εκχύλισμα απο βανίλια
|
1 κ.γ. |
Για το σιρόπι ροδιού
Χυμό απο ρόδι
|
300 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
Κρέμα βαλσάμικο με ρόδι
|
60 γρ. |
30 γρ. |
Για το στόλισμα
Ρόδι
|
150 γρ. |
---|---|
Λίγα φύλλα φρέσκια μέντα
|