Πάβλοβα με ρόδι
Ένα υπέροχο γλυκό σε μια ιδιαίτερη εκτέλεση με φυσικά απολαυστικό φρέσκο τυρί κρέμα Arla! Μια συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου!
Υλικά
Για τη μαρέγκα
|
Ζάχαρη κρυσταλλική
|
180 γρ. |
|---|---|
|
Άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
|
180 γρ. |
|
Ασπράδια αυγά (περίπου 5-6 αυγά)
|
180 γρ. |
|
Άμυλο καλαμποκιού κοσκινισμένο
|
30 γρ. |
Για την κρέμα
|
Κρέμα γάλακτος
|
300 γρ. |
|---|---|
| 150 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
100 γρ. |
|
Εκχύλισμα απο βανίλια
|
1 κ.γ. |
Για το σιρόπι ροδιού
|
Χυμό απο ρόδι
|
300 γρ. |
|---|---|
|
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
|
Κρέμα βαλσάμικο με ρόδι
|
60 γρ. |
| 30 γρ. |
Για το στόλισμα
|
Ρόδι
|
150 γρ. |
|---|---|
|
Λίγα φύλλα φρέσκια μέντα
|
Εκτέλεση
Προετοιμασία για την Πάβλοβα με ρόδι