Πανακότα με ρόφημα γάλακτος Arla Protein & φρέσκες φράουλες

Πανακότα με ρόφημα γάλακτος Arla Protein & φρέσκες φράουλες

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(0 votes)

Ένα γλυκό με υψηλή διατροφική αξία και την ελαφριά, δροσερή γεύση που ζητάμε όλοι μας στο τέλος κάθε απαιτητικής ημέρας. Μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? '' : '' }}

Υλικά

Συνταγή για 10 μερίδες

  • 130 γρ. ζάχαρη
  • 500 γρ. Arla Protein ρόφημα γάλακτος με φράουλα
  • 7,5 φύλλα ζελατίνας (10,5 γρ.)
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος Arla
  • 20 φράουλες κομμένες σε κυβάκια

Εκτέλεση

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το ρόφημα γάλακτος Arla Protein μαζί με τη ζάχαρη, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό και τις αφήνετε να μαλακώσουν. Τις στραγγίζετε πολύ καλά, τις προσθέτετε στο κατσαρολάκι και με ένα σύρμα ζαχαροπλαστικής ανακατεύετε καλά και μόλις διαλυθούν προσθέτετε την κρέμα γάλακτος Arla.

Τοποθετείτε το μείγμα της πανακότα μέσα στις ατομικές φόρμες μαζί με τις φράουλες και τις βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες μέχρι να πήξουν καλά.

Άλλες συνταγές