Μωσαϊκό με πουράκια και βύσσινο
•
Χρόνος προετοιμασίας 2 ω 15 λεπ
Ένα γλυκό που ξυπνά παιδικές μνήμες με μια απροσδόκητη, λαχταριστή ανατροπή. Το μωσαϊκό με πουράκια και βύσσινο συνδυάζει την κλασική σοκολατένια απόλαυση με τη φρεσκάδα του βύσσινου και την τραγανή υφή της γκοφρέτας. Πλούσιο, δροσερό και εντυπωσιακό, είναι το ιδανικό επιδόρπιο για να γλυκάνει κάθε περίσταση — από οικογενειακά τραπέζια μέχρι ιδιαίτερες στιγμές με φίλους. Μια συνταγή απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υλικά
| 350 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
280 γρ. |
|
Βύσσινα κομπόστα
|
200 γρ. |
|
Πουράκια από γκοφρέτα με σοκολάτα
|
200 γρ. |
|
Κονιάκ
|
50 γρ. |
|
Κακάο
|
80 γρ. |
|
Μπισκότα πτι-μπερ
|
100 γρ. |
Για την επικάλυψη
|
Σοκολάτα γάλακτος
|
200 γρ. |
|---|---|
|
Λευκή σοκολάτα
|
200 γρ. |
Εκτέλεση