Κέικ καρότου με κρέμα τυριού
1 ω 15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
•
Χρόνος μαγειρέματος 50 λεπ
Υλικά
|
Ζάχαρη καστανή
|
225 γρ. |
|---|---|
|
Ηλιέλαιο
|
165 γρ. |
| 125 γρ. | |
|
Μεσαία αυγά
|
4 |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
|
300 γρ. |
|
Μπέικιν πάουντερ
|
1 κ.γ. |
|
Κανέλα
|
1 κ.γ. |
|
Γαρίφαλα
|
½ κ.γ. |
|
Μαγειρική σόδα
|
½ κ.γ. |
|
Καρότα τριμμένο
|
400 γρ. |
|
Καρύδια περασμένα από μίξερ σχεδόν σαν σκόνη
|
150 γρ. |
Για την κρέμα
| 600 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
70 γρ. |
| 200 γρ. | |
|
Εκχύλισμα βανίλιας
|
2 κ.γ. |
Εκτέλεση