Κέικ καρότου με κρέμα τυριού
1 ω 15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
•
Χρόνος μαγειρέματος 50 λεπ

Υλικά
Ζάχαρη καστανή
|
225 γρ. |
---|---|
Ηλιέλαιο
|
165 γρ. |
125 γρ. | |
Μεσαία αυγά
|
4 |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
|
300 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ
|
1 κ.γ. |
Κανέλα
|
1 κ.γ. |
Γαρίφαλα
|
½ κ.γ. |
Μαγειρική σόδα
|
½ κ.γ. |
Καρότα τριμμένο
|
400 γρ. |
Καρύδια περασμένα από μίξερ σχεδόν σαν σκόνη
|
150 γρ. |
Για την κρέμα
600 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
70 γρ. |
200 γρ. | |
Εκχύλισμα βανίλιας
|
2 κ.γ. |
Εκτέλεση
