Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο Lurpak μαζί με τη ζάχαρη έως ότου γίνουν μία απαλή κρέμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ ανακατεύοντας. Στο τέλος, προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς. Τοποθετούμε το μείγμα σε καραμελόχαρτα και σε φόρμες των muffins. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 15-20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν. Γαρνίρουμε με την επικάλυψη και ζαχαρένια λουλούδια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 115ºC. Σ’ αυτό το στάδιο χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα και συνεχίζουμε να βράζουμε τη ζάχαρη μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει τους 123-125ºC και αμέσως την αδειάζουμε σιγά-σιγά μέσα στη μαρέγκα συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 10 λεπτά. Αν θέλουμε χρωματίζουμε προσθέτοντας σταγόνες από χρώμα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας μας.