Cassata Semifreddo
Παγωμένη cassata, σε μια ιδιαίτερη, πεντανόστιμη εκδοχή, με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα! Μια συνταγή της Ιωάννας Σταμούλου.
Υλικά
|
Ξύσμα απο 1 λεμόνια και απο 1 πορτοκάλι
|
|
|---|---|
| γρ. | |
|
Αυγά
|
2 |
|
Ζάχαρη
|
160 γρ. |
|
Νερό
|
40 γρ. |
|
Μείγμα απο ζαχαρωμένα φρούτα σε κυβάκια
|
75 γρ. |
|
Φιστίκια Αιγίνης
|
75 γρ. |
|
Σταγόνες σοκολάτα
|
75 γρ. |
Για το μάρτζιπαν
|
Αμύγδαλα ασπρισμένα
|
150 γρ. |
|---|---|
|
Άχνη ζάχαρη
|
150 γρ. |
|
Ανθόνερο
|
3 κ.γ. |
|
Σταγόνες εσάνς απο πικραμύγδαλο (προαιρετικά)
|
2 |
Για το γλάσο της σοκολάτας
|
Κουβερτούρα ψιλοκομμένη
|
100 γρ. |
|---|---|
| 45 γρ. | |
|
2 κουταλιές της σούπας γάλα
|
|
|
Του γλυκού μέλι
|
1 κ.σ. |
Εκτέλεση
Για το σεμιφρέντο: