Ζεστό τσίζκεικ σε φρατζόλα

Ζεστό τσίζκεικ σε φρατζόλα

50
Ένα τσίζκεϊκ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που σίγουρα θα λατρέψουμε. Μια συνταγή απο τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-zesto-cheesecake-se-fratzola/

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και το κορν φλάουρ.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά το βούτυρο με τα τριμμένα μπισκότα. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού μία μία πρώτα με το μείγμα βουτύρου και μετά με το μείγμα τυριού και συναρμολογούμε σαν φρατζόλα.
  • Την τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 25-30 λεπτά.
  • Τη βγάζουμε από τον φούρνο, τη μεταφέρουμε ζεστή σε μα πιατέλα και την περιχύνουμε με το γλυκό του κουταλιού βύσσινο.

Υλικά

Arla Φρέσκο τυρί κρέμα
600 γρ.
Βούτυρο Lurpak λιωμένο
150 γρ.
Ζάχαρη άχνη
50 γρ.
Γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλάκι
Μπισκότα τύπου πτι μπερ ή digestive, τριμμένα
100 γρ.
1 συσκευασία χωριάτικο ψωμί σε φέτες (απο το σούπερ μάρκετ)
300 γρ. γλυκό κουταλιού βύσσινο