Βενετσιάνικο ρυζόγαλο
40 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπ
Ένα ρυζόγαλο που διαφέρει λίγο από αυτό που γνωρίζουμε. Θα το απολαύσουμε μέχρι την τελευταία κουταλιά! Μια συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ.
Υλικά
| 650 γρ. | |
| 200 γρ. | |
| 50 γρ. | |
|
Σταφίδες
|
90 γρ. |
|
Κονιάκ
|
60 γρ. |
|
1 κλωναράκι, κομμένο κάθετα στη μέση βανίλια
|
|
|
Ζάχαρη
|
50 γρ. |
|
Κανέλα (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
|
¼ κ.γ. |
|
Πορτοκάλι (ξύσμα)
|
1 |
|
Ρύζι αρμπόριο ή γλασέ
|
100 γρ. |
Εκτέλεση