Αλεύρι μαλακό
|
300 γρ. |
---|---|
Βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου
|
180 γρ. |
Ζάχαρη άχνη
|
60 γρ. |
Κονιάκ
|
40 ml |
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα απο βανίλια
|
|
¼ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
|
|
Αμύγδαλα με τη φλούδα, καβουρδισμένα και ψιλοτριμμένα
|
60 γρ. |
6 μικρά αχλάδια
|
|
---|---|
Γλυκό Σαμιώτικο κρασί
|
500 ml |
1 ξύλο κανέλα
|
|
2-3 γαρύφαλλα
|
Κρέμα γάλακτος Arla
|
250 ml |
---|---|
Γάλα
|
230 ml |
Ζάχαρη
|
75 γρ. |
Κορν φλάουρ
|
50 γρ. |
1 λοβό απο βανίλια (τα σποράκια)
|
|
Αυγού
|
5 κρόκους |
Βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
|
45 γρ. |
Αμύγδαλα με τη φλούδα, καβουρδισμένα και ψιλοτριμμένα
|
100 γρ. |
---|