Βούτυρο Lurpak μαλακωμένο
|
60 γρ. |
---|---|
¼ κουτ. του γλυκού αλάτι θαλασσινό
|
|
Ζάχαρη
|
50 γρ. |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
120 γρ. |
1 κουτ. της σούπας γάλα
|
|
1/3 φλιτζ. τσαγιού παπαρουνόσπορος
|
3 μεγάλα αυγά
|
|
---|---|
Αυγού
|
3 κρόκους |
Ζάχαρη
|
70 γρ. |
Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
|
200 ml |
Ξύσμα απο 2 ακέρωτα πορτοκάλια
|
|
Βούτυρο Lurpak μαλακωμένο, κομμένο σε μικρούς κύβους
|
120 γρ. |
1/2 κουτ. γλυκού θαλασσινό αλάτι
|
2 ακέρωτα πορτοκάλια κομμένα σε μισές φέτες
|
|
---|---|
Βούτυρο Lurpak
|
20 γρ. |
Ζάχαρη
|
150 γρ. |
40 ml χυμό απο πορτοκάλια
|
|
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
|
|
1 κουτ. γλυκού βανίλια, υγρή
|