60 γρ. | |
Αλάτι θαλασσινό
|
¼ κουταλάκι |
Ζάχαρη
|
50 γρ. |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
120 γρ. |
Γάλα
|
1 κουταλιά |
Παπαρουνόσπορος
|
0,3 φλιτζάνι |
Αυγά μεγάλα
|
3 |
---|---|
Αυγού
|
3 κρόκους |
Ζάχαρη
|
70 γρ. |
200 ml | |
Πορτοκάλια ακέρωτα (ξύσμα)
|
2 |
120 γρ. | |
Αλάτι
|
½ κουταλάκι |
Πορτοκάλια ακέρωτα, κομμένα σε μισές φέτες
|
2 |
---|---|
20 γρ. | |
Ζάχαρη
|
150 γρ. |
Χυμό πορτοκάλι
|
40 ml |
Αλάτι
|
¼ κουταλάκι |
Βανίλια, υγρή
|
1 κουταλάκι |