Σπαγγέτι ολικής με λαχανικά και φρέσκο τυρί κρέμα light

Σπαγγέτι ολικής με λαχανικά και φρέσκο τυρί κρέμα light

20
Μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου

Εκτέλεση

Εκτέλεση για το σπαγγέτι με λαχανικά και φρέσκο τυρί κρέμα
  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό βράζετε για 8-9 λεπτά τα σπαγγέτι ολικής άλεσης.
  • Όση ώρα βράζουν τα ζυμαρικά τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  • Σοτάρετε τα καρότα μαζί με την πράσινη πιπεριά για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Σβήνετε με το λευκό κρασί, προσθέτετε το φρέσκο τυρί κρέμα light Arla και ανακατεύετε καλά.
  • Προσθέτετε τα ζυμαρικά μαζί με το τοματίνια και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  • Συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα.

Υλικά

Ζυμαρικά σπαγγέτι, ολικής άλεσης
500 γρ.
Ελαιόλαδο
4 κουταλιές
2 καρότα τριμμένα
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
20 τοματίνια κομμένα στα 4
Λευκό κρασί
120 ml
Arla Φρέσκο τυρί κρέμα light
150 γρ.
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι