Πολύχρωμο cheesecake με μύρτιλα
4 ω 20 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Δοκιμάστε ένα φρουτένιο cheesecake με υπέροχη γεύση και μοναδική εμφάνιση! Μια συνταγή Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα απο την Ντίνα Νικολάου.
Υλικά
| 45 γρ. | |
|
Μπισκότα βουτύρου τριμμένα
|
150 γρ. |
|
Ζελατίνη σε φύλλα (5 φύλλα)
|
10 γρ. |
| 240 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
40 γρ. |
| 250 γρ. | |
|
Γιαούρτι στραγγιστό
|
125 γρ. |
|
Χυμός λεμονιού
|
1 κ.σ. |
|
Μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα
|
¾ φλιτζάνι |
Για το σιρόπι μύρτιλο
|
Μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα
|
½ φλιτζάνι |
|---|---|
|
Ζάχαρη
|
2 κ.σ. |
|
Χυμός λεμονιού
|
1 κ.σ. |
|
Νερό
|
2 κ.σ. |
Εκτέλεση
Διαδικασία για το πολύχρωμο cheesecake
Για το σιρόπι:
Για το cheesecake: