Πάβλοβα με ρόδι και φιστίκια
Υλικά
|
Αυγά
|
6 |
|---|---|
|
Αλάτι
|
|
|
Κρεμόριο (κρέμα τάρταρ)
|
|
|
Ζάχαρη
|
1½ φλιτζάνι |
|
Βανίλια
|
1½ κ.γ. |
|
Χυμός λεμονιού
|
1 κ.γ. |
|
Χυμό ροδιού
|
1½ φλιτζάνι |
|
Μέλι
|
¼ φλιτζάνι |
| 1½ φλιτζάνι | |
|
Ζάχαρη
|
1 κ.σ. |
|
Σπόροι ροδιού
|
1 φλιτζάνι |
|
Τριμμένα φιστίκια
|
¼ φλιτζάνι |
Εκτέλεση
Προετοιμασία Πάβλοβας