Paris-Brest με αφράτη κρέμα τυριού
1 ω
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Ένα λαχταριστό γλυκό, φόρος τιμής σε γνωστό ποδηλατικό αγώνα της Γαλλίας. Δοκιμάστε την υπέροχη συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
|
Γάλα
|
100 ml |
|---|---|
|
Νερό
|
100 ml |
| 120 γρ. | |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
120 γρ. |
|
Ζάχαρη
|
1 κ.σ. |
|
Αυγά
|
4 |
|
Αλάτι
|
½ |
|
Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
|
Για την κρέμα τυριού
| 400 γρ. | |
| 200 γρ. | |
|
Κουτί ζαχαρούχο γάλα (350-400 γρ.)
|
1 |
|
Αλάτι
|
1 πρέζα |
Για τα φρούτα
|
Κόκκινα φρούτα κατεψυγμένα
|
300 γρ. |
|---|---|
|
Ζάχαρη
|
2 κ.σ. |
|
Μείγμα μπαχαρικών τριμμένων (κανέλα, μοσχοκάρυδο, κάρδαμο)
|
1 κ.σ. |
|
Άμυλο καλαμποκιού διαλυμένο σε 2 κουτ. σούπας νερό
|
1 κ.σ. |
Εκτέλεση
Για τα σου
Για την κρέμα
Για τα φρούτα
Συναρμολόγηση