Μεγάλη προσοχή την ώρα που δουλεύετε το μείγμα στο μπεν μαρί γιατί τα αυγά μπορεί να κόψουν πολύ εύκολα.
Αν διαθέτετε κουζινομηχανή για να χτυπήσετε τους κρόκους με τη ζάχαρη σε πολύ δυνατή ταχύτητα ώστε να γίνουν κρέμα, προσθέτετε το γάλα σε αργή ροή και δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε στο μπεν μαρί για να δέσουν.
Ζάχαρη
|
80 γρ. |
---|---|
Κεράσια, χωρίς κουκούτσι
|
250 γρ. |
5 κρόκοι αυγών
|
5 |
Γάλα
|
200 ml |
Arla κρέμα γάλακτος 35%
|
500 ml |
Λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη
|
200 γρ. |
Ολόκληρα κεράσια
|
|
---|---|
Χοντροτριμμένη λευκή σοκολάτα
|
|
Φύλλα από μέντα
|