&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=da097344)
Πανακότα με ζελέ φράουλα
6 ω 20 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Δροσερή πανακότα με σπιτικό ζελέ φράουλας. Φυσικά αν δεν έχετε το χρόνο να φτιάξετε μόνοι σας το ζελέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμο του εμπορίου και σε όποια γεύση σας αρέσει. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Εκτέλεση
Για την πανακότα
Για το ζελέ
Υλικά
Για την πανακότα
Κρέμα γάλακτος πλήρης
|
600 ml |
---|---|
Φρέσκο γάλα
|
200 ml |
1 λοβό από φυσική βανίλια ή 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα
|
|
Ζελατίνη σε φύλλα (5 φύλλα των 2 γρ.)
|
10 γρ. |
Ζάχαρη
|
40 γρ. |
Για το ζελέ φράουλα
Ώριμες φράουλες, ψιλοκομμένες
|
500 γρ. |
---|---|
Ζελατίνη σε φύλλα (3 φύλλα των 2 γρ.)
|
6 γρ. |
Νερό
|
300 ml |
Ζάχαρη
|
40 γρ. |