Βάζετε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και το κρεμόριο και χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα σε υφή γιαουρτιού (όχι σαντιγί).
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε με το σύρμα το γιαούρτι, την ζάχαρη άχνη και το τυρί κρέμα.
Προσθέτετε σε 3 δόσεις την χτυπημένη κρέμα και ανακατεύετε απαλά. Προσθέτετε τα κεράσια και ανακατεύετε για να σκορπίσουν στο μείγμα.
Σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί (που να χωράει στην κατάψυξη) βάζετε στη βάση του αντικολλητικό χαρτί. Στρώνετε τα μισά μπισκότα και αδειάζετε την κρέμα. Ισιώνετε πολύ καλά και καλύπτετε με τα υπόλοιπα μπισκότα. Σκεπάζετε με μεμβράνη και βάζετε στην κατάψυξη για 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
Βγάζετε από την κατάψυξη και κόβετε τα σάντουιτς σε μερίδες. Τα διατηρείτε στην κατάψυξη.