Παγωτό με καραμελωμένα ροδάκινα
5 ω 15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Δεν υπάρχει πιο εύκολο και πιο γρήγορο παγωτό από αυτό. Εκτός από καραμελωμένα ροδάκινα μπορείτε να το δοκιμάσετε με νεκταρίνια, γιαρμάδες ή βερίκοκα. Φτιάξτε διπλάσια ποσότητα βάσης και καραμελώστε φρούτα της εποχής. Θα έχετε πάντα στην κατάψυξη ένα νόστιμο κέρασμα. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
| 500 ml | |
|
Γάλα ζαχαρούχο παγωμένο
|
1 συσκευασία |
|
Βανίλια εκχύλισμα
|
1 κ.γ. |
|
Ροδάκινα ώριμα, ξεφλουδισμένα
|
3 |
|
Ζάχαρη κρυσταλλική
|
1 κ.σ. |
|
Ζάχαρη καστανή
|
2 κ.σ. |
|
Λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
|
1 |
|
Κανέλα σε σκόνη
|
½ κ.γ. |
Εκτέλεση