Αλμυρά μπισκότα με σκληρό τυρί Δανίας

Αλμυρά μπισκότα με σκληρό τυρί Δανίας

50
Βραδινό ποτό στο σπίτι; Αν έχετε βαρεθεί τους ξηρούς καρπούς, δοκιμάστε αυτά τα υπέροχα αλμυρά μπισκότα! Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-mpiskota/

Εκτέλεση

  • Στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Όταν σχηματιστεί μία ομοιογενής ζύμη, σταματάμε το χτύπημα.
  • Με έναν πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χιλ. και με ένα πιρούνι τρυπάμε όλη την επιφάνεια. Κόβουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 25 λεπτά.
Συμβουλές

Τη ζύμη για τα μπισκότα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 7-10 ημέρες και στη συνέχεια να την ψήσουμε.

Υλικά

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ.
Arla Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί τριμμένο
150 γρ.
Βούτυρο Βούτυρο Lurpak
150 γρ.
Γάλα
40 γρ.
½ κουταλάκι αλάτι (ανθός αλατιού)
15 γρ. κορν φλάουρ
½ κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο