Μπακλαβάς - Cheesecake
Ένα πρωτότυπο γλυκό με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα σε μια παραδοσιακή, αγαπημένη συνταγή. Απο την Ελένη Ψυχούλη.
Υλικά
Για τη Βάση
|
Φύλλο κρούστας
|
7 |
|---|---|
|
Της σούπας ζάχαρη
|
3 κ.σ. |
|
Καρύδια ψιλοτριμμένα στο μίξερ
|
1 φλιτζάνι |
|
Κανέλα
|
½ κ.γ. |
| 150 γρ. |
Για την κρέμα
| 600 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
80 γρ. |
| 200 γρ. | |
|
Βανίλια
|
15 γρ. |
|
Κανέλα σκόνη
|
1 κ.γ. |
Για το σερβίρισμα
|
Λίγο μέλι
|
|
|---|---|
|
Λίγη κανέλα
|
|
|
Τα σπασμένα φύλλο κρούστας που περίσσεψαν
|
Εκτέλεση
Για τη βάση
Για την κρέμα