Αν αποφασίσουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας στη ζαχαροπλαστική, καλό είναι να έχουμε στην κουζίνα μας τα εξής εργαλεία: μαρίζ (σπάτουλα από σιλικόνη), δοσομετρητή, ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας, φόρμα για κέικ, κουπάτ, τσέρκι.
60 γρ. | |
Σιμιγδάλι ψιλό
|
240 γρ. |
Γάλα
|
1 λ. |
Ζάχαρη
|
200 γρ. |
Ξύσμα απο ένα λεμόνια
|
|
100 γρ. | |
Σταφίδες
|
100 γρ. |
Μήλα
|
4 |
Ζάχαρη καστανή και κανέλα για το πασπάλισμα
|