Αν αποφασίσουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας στη ζαχαροπλαστική, καλό είναι να έχουμε στην κουζίνα μας τα εξής εργαλεία: μαρίζ (σπάτουλα από σιλικόνη), δοσομετρητή, ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας, φόρμα για κέικ, κουπάτ, τσέρκι.
Βούτυρο Lurpak
|
60 γρ. |
---|---|
Σιμιγδάλι ψιλό
|
240 γρ. |
Γάλα
|
1 λίτρο |
Ζάχαρη
|
200 γρ. |
Ξύσμα απο ένα λεμόνι
|
|
Arla κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
|
100 γρ. |
Σταφίδες
|
100 γρ. |
3-4 μήλα
|
|
Ζάχαρη καστανή και κανέλα για το πασπάλισμα
|