Mille Feuille του λεπτού

Mille Feuille του λεπτού

Ένα υπέροχο γλυκό για όλες τις περιστάσεις. Πανεύκολο, μπορείτε να το ετοιμάσετε και να το σερβίρετε σε λίγα λεπτά.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-mille-feuille-tou-leptou/

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπωλ με ένα μίξερ χειρός ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσει το τυρί.
  • Προσθέτουμε στο μπωλ την κρέμα γάλακτος παγωμένη(προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι ή βανιλινη ) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει μία σφιχτή κρέμα .
  • Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ με την κρέμα μας .
  • Τοποθετούμε ένα κρακερ για βάση και κάνουμε ροζέτες με την κρέμα μας.Τοποθετουμε πάνω από τις ροζέτες άλλο ένα κρακερ και το πιέζουμε ελαφρώς για να πατήσει καλά.
  • Κανουμε και στο δεύτερο κράκερ ροζέτες με την κρέμα μας.Τελος τοποθετούμε το τελευταίο κρακερ μας και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!

Υλικά

400 ml
400 γρ.
Ζάχαρη άχνη
100 γρ.
Κράκερ
Ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα