Μιλφέιγ με σάλτσα φράουλας
47 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπ
Ελαφρύ και απολαυστικό, αυτό το μιλφέιγ είναι ιδανικό σαν επιδόρπιο μετά απο ένα γιορτινό τραπέζι. Μια εξαιρετική συνταγή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υλικά
|
Φύλλο σφολιάτας
|
1 |
|---|---|
|
Άχνη ζάχαρη
|
50 γρ. |
| 250 γρ. |
Για την κρέμα
|
Γάλα
|
450 γρ. |
|---|---|
| 300 γρ. | |
| 300 γρ. | |
|
Ζάχαρη
|
180 γρ. |
|
Κρόκοι αυγών
|
4 |
|
Κορν φλάουρ
|
100 γρ. |
|
Βανίλια (εκχύλισμα)
|
2 κ.γ. |
Για την σάλτσα φράουλας
|
Φράουλες
|
300 γρ. |
|---|---|
|
Ζάχαρη άχνη
|
120 γρ. |
Για το σερβίρισμα
|
Φράουλες
|
200 γρ. |
|---|---|
|
Ζάχαρη άχνη
|
1 κ.σ. |
|
Σιρόπι γρεναδίνης
|
30 ml |
|
Δυόσμο ψιλοκομμένο
|
3 κ.σ. |
Εκτέλεση