Μιλφέιγ με μπεσαμέλ και μείγμα τυριών
&format=jpg)
Αν είστε λάτρεις του μιλφέιγ, δοκιμάστε αυτή την αλμυρή εκδοχή του. Σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Μια συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ.
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας βουτύρου
|
---|
Για την μπεσαμέλ
80 γρ. | |
150 γρ. | |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
50 γρ. |
Γάλα
|
500 γρ. |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
Πιπέρι
|
1 πρέζα |
Εκτέλεση
Για την μπεσαμέλ
Για τη σφολιάτα
