230 γρ. | |
Ζάχαρη
|
400 γρ. |
Αυγά (τα ασπράδια) σε θερμοκρασία δωματίου
|
6 |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
400 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ
|
2½ |
Αλάτι
|
½ κουταλάκι |
Εκχύλισμα από αμύγδαλα
|
2 κουταλιές |
Γάλα
|
280 ml |
Ηλιέλαιο
|
60 ml |
600 γρ. | |
500 ml | |
Κρεμόριο (θα το βρείτε στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής)
|
1 κουταλάκι |
Ζάχαρη άχνη
|
2 κουταλιές |
Εκχύλισμα από αμύγδαλα
|
1 κουταλιά |
Καβουρδισμένες φιλέ αμύγδαλο
|
|
---|---|
Σιρόπι καραμέλας
|