Λεμονόπιτα με καμένη μαρέγκα
Υλικά
Υλικά για τη βάση
|
Δόση ζύμη Σαμπλέ
|
1 |
|---|
Υλικά για την κρέμα λεμονιού
|
Φρέσκο γάλα
|
300 γρ. |
|---|---|
| 150 γρ. | |
|
Χυμός λεμονιού
|
50 γρ. |
|
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
|
Αυγό και 3 κρόκοι αυγών
|
1 |
|
Κορν φλάουρ
|
50 γρ. |
|
Ξύσμα απο μισό λεμόνια
|
|
|
1 δόση ιταλική Μπεζέδες
|
Υλικά για την ζύμη Σαμπλέ
|
Ζάχαρη άχνη
|
100 γρ. |
|---|---|
| 200 γρ. | |
|
Αυγό
|
1 |
|
Αλεύρι
|
300 γρ. |
Υλικά για την ιταλική μαρέγκα
|
Νερό
|
40 γρ. |
|---|---|
|
Ζάχαρη
|
180 γρ. |
|
Γλυκόζη
|
15 γρ. |
|
Ασπράδια αυγών
|
3 |
Εκτέλεση
Εκτέλεση για τη ζύμη
Εκτέλεση για την κρέμα λεμονιού
Εκτέλεση για τη ζύμη Σαμπλέ
Εκτέλεση για την ιταλική μαρέγκα