Λεμονόπιτα με καμένη μαρέγκα

Υλικά
Υλικά για τη βάση
Δόση ζύμη Σαμπλέ
|
1 |
---|
Υλικά για την κρέμα λεμονιού
Φρέσκο γάλα
|
300 γρ. |
---|---|
150 γρ. | |
Χυμός λεμονιού
|
50 γρ. |
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
Αυγό και 3 κρόκοι αυγών
|
1 |
Κορν φλάουρ
|
50 γρ. |
Ξύσμα απο μισό λεμόνια
|
|
1 δόση ιταλική Μπεζέδες
|
Υλικά για την ζύμη Σαμπλέ
Ζάχαρη άχνη
|
100 γρ. |
---|---|
200 γρ. | |
Αυγό
|
1 |
Αλεύρι
|
300 γρ. |
Υλικά για την ιταλική μαρέγκα
Νερό
|
40 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη
|
180 γρ. |
Γλυκόζη
|
15 γρ. |
Ασπράδια αυγών
|
3 |
Εκτέλεση
Εκτέλεση για τη ζύμη
Εκτέλεση για την κρέμα λεμονιού
Εκτέλεση για τη ζύμη Σαμπλέ
Εκτέλεση για την ιταλική μαρέγκα
