Κορμός Σοκολάτας
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
|
Ασπράδια αυγά
|
4 |
|---|---|
|
Κρόκοι αυγά
|
4 |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
100 γρ. |
|
Ζάχαρη κρυσταλλική
|
100 γρ. |
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
|
Κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
|
500 γρ. |
|---|---|
|
Γάλα
|
150 γρ. |
| 100 γρ. | |
| 500 γρ. |
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: