Κορμός με κρέμα μόκα και σοκολατένια βουτυρόκρεμα
25 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Αυτά τα Χριστούγεννα, ετοιμάστε έναν λαχταριστό κορμό με τη συνταγή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υλικά
Για το παντεσπάνι
|
Ασπράδια αυγών
|
4 |
|---|---|
|
Κρόκοι αυγών
|
4 |
|
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
50 γρ. |
|
Άμυλο καλαμποκιού
|
50 γρ. |
|
Βανίλια (εκχύλισμα)
|
1 κ.γ. |
Για την κρέμα μόκα
| 300 γρ. | |
| 150 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
140 γρ. |
|
Νερό
|
40 γρ. |
|
Στιγμιαίο καφέ
|
4 κ.γ. |
|
Ζελατίνη
|
2 φύλλα |
Για τη σοκολατένια βουτυρόκρεμα
| 250 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
400 γρ. |
| 3 κ.σ. | |
|
Κακάο
|
45 γρ. |
Για το σερβίρισμα
|
Φρούτα (φρέσκα, κόκκινα)
|
|
|---|---|
|
Ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
|
Εκτέλεση