Κέικ πορτοκάλι με σαγκουίνι και ροζ γλάσο

Κέικ πορτοκάλι με σαγκουίνι και ροζ γλάσο

Απολαύστε ένα πολύ απλό κέικ, γεμάτο γεύση και φυσικά αρώματα, ετοιμάζοντας την εκπληκτική συνταγή της ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ.
Τα μυστικά της συνταγής

Για πιο αφράτο κέικ πορτοκαλιού μπορείτε να αλέσετε την καστανή ή την κρυσταλλική ζάχαρη, ώστε να λιώσει εύκολα στο ψήσιμο.

Προετοιμασία

Το κλασικό κέικ πορτοκαλιού γίνεται χωρίς μίξερ, με ένα σύρμα.

Τα μυστικά της συνταγής

Να ελέγχετε πάντα αν ψήθηκε το κέικ στο κέντρο του, μπήγοντας την λάμα ενός μαχαιριού στην καρδιά του, όταν περάσει ο προτεινόμενος χρόνος ψησίματος.

Υλικά