Κέικ καρότου με κρέμα τυριού
1 ω 20 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ

Ένα απολαυστικό, ζουμερό κέικ, με τη υπέροχη, φυσική γεύση του Arla Φρέσκου τυριού κρέμα! Μια συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Υλικά
Ηλιέλαιο
|
175 ml |
---|---|
Ζάχαρη καστανή
|
225 γρ. |
125 γρ. | |
Αυγά μεσαία
|
4 |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
|
300 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ
|
1 κ.γ. |
Κανέλα
|
1 κ.γ. |
Γαρύφαλλο
|
½ κ.γ. |
Μαγειρική σόδα
|
½ κ.γ. |
Καρότα τριμμένο
|
400 γρ. |
Καρύδια περασμένα απο μίξερ (να γίνουν σχεδόν σκόνη)
|
150 γρ. |
Για την κρέμα
150 γρ. | |
Άχνη ζάχαρη
|
3 κ.σ. |
200 γρ. | |
Φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
|
½ κ.γ. |
Ξύσμα απο 1 λεμόνια
|
Εκτέλεση
Εκέλεση για το κέικ με κρέμα τυριού
