Ανάβουμε τον φούρνο όταν ξεκινάμε τη συνταγή και όχι όταν το γλυκό είναι σχεδόν έτοιμο για ψήσιμο. Χρειάζονται περίπου 15 λεπτά (ο χρόνος, βέβαια, διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο) για να φτάσει στη θερμοκρασία που ορίζουμε. Ένας σωστά προθερμασμένος φούρνος βοηθάει το μπέικιν πάουντερ ή τη σόδα να ενεργοποιηθούν και να κάνουν το κέικ αφράτο και φουσκωτό.
Ψύχα απο καρύδια
|
400 γρ. |
---|---|
Αυγά
|
5 |
Ζάχαρη
|
200 γρ. |
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
|
280 γρ. |
Κανέλα
|
1 κουταλάκι |
250 γρ. |
Νερό
|
600 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη
|
750 γρ. |
Γλυκόζη
|
100 γρ. |
300 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
30 γρ. |
100 γρ. |