Ανάβουμε τον φούρνο όταν ξεκινάμε τη συνταγή και όχι όταν το γλυκό είναι σχεδόν έτοιμο για ψήσιμο. Χρειάζονται περίπου 15 λεπτά (ο χρόνος, βέβαια, διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο) για να φτάσει στη θερμοκρασία που ορίζουμε. Ένας σωστά προθερμασμένος φούρνος βοηθάει το μπέικιν πάουντερ ή τη σόδα να ενεργοποιηθούν και να κάνουν το κέικ αφράτο και φουσκωτό.
Ψύχα απο καρύδια
|
400 γρ. |
---|---|
5 αυγά
|
|
Ζάχαρη
|
200 γρ. |
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
|
280 γρ. |
1 κουταλάκι κανέλα
|
|
Βούτυρο Lurpak λιωμένο
|
250 γρ. |
600 γρ. νερό
|
|
---|---|
Ζάχαρη
|
750 γρ. |
Γλυκόζη
|
100 γρ. |
Arla Φρέσκο τυρί κρέμα
|
300 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη άχνη
|
30 γρ. |
Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
|
100 γρ. |