Κέικ bundt πορτοκάλι
1 ω 15 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Δημιουργήστε ένα λαχταριστό, αρωματικό κέικ πορτοκαλιού με αυτή την πεντανόστιμη συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
|
Ψιλή, κρυσταλλική ζάχαρη
|
300 γρ. |
|---|---|
| 300 γρ. | |
|
Αυγά μέτρια, σε θερμοκρασία δωματίου
|
5 |
|
Πορτοκάλια (ξύσμα)
|
3 |
|
Φυσικό χυμός πορτοκαλιού
|
250 ml |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
|
250 γρ. |
|
Μπέικιν πάουντερ
|
2 κ.γ. |
|
Κάρδαμο τριμμένο
|
2 κ.γ. |
Για το γλάσο
|
Ζάχαρη άχνη
|
200 γρ. |
|---|---|
|
Νερό ή χυμό απο πορτοκάλι
|
30 ml |
|
Καραμελωμένο ξύσμα πορτοκάλι
|
Εκτέλεση