Γλυκό του Πάσχα
Ένα υπέροχο γλυκό, εμπνευσμένο απο το Πάσχα. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
Υλικά
| 500 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
60 γρ. |
| 60 γρ. | |
|
Αμύγδαλα καβουρδισμένα και χονδροκομμένα
|
60 γρ. |
|
Σταφίδες ξανθές
|
60 γρ. |
|
Δαμάσκηνα,σύκο ,βερίκοκο & ξερά φρούτα ψιλοκομμένα
|
60 γρ. |
|
200 γρ. κονιάκ
|
|
|
1 αυγά
|
|
|
1 κρόκος αυγά
|
|
| 60 γρ. |
Εκτέλεση
Για το Γλυκό Πάσχα