Μια ωραία ιδέα είναι να αντικαταστήσουμε τον γλυκάνισο με τζίντζερ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
350 γρ. |
---|---|
¼ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
|
|
Ζάχαρη καστανή
|
250 γρ. |
Βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου
|
250 γρ. |
1 αυγό
|
|
¼ κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλα σε σκόνη
|
|
¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο σε σκόνη
|
|
¼ κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο
|
|
¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι τριμμένο
|