Γαλακτομπούρεκο με φρέσκο τυρί κρέμα

Γαλακτομπούρεκο με φρέσκο τυρί κρέμα

Ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο με φρέσκο τυρί κρέμα Arla και το μαγικό άγγιγμα του Στέλιου Παρλιάρου.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-galaktompoureko-me-tyri-krema/

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ
  • Χτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό, το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και τους κρόκους.
  • Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε απαλά. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση.
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψί 25 x 35 εκ. στρώνουμε τα μισά από τα φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε ένα-ένα. Απλώνουμε τη γέμιση.
  • Βάζουμε και τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντάς τα ένα-ένα. Αφήνουμε για λίγο το γλυκό στο ψυγείο. Χαράζουμε το γλυκό σε κομμάτια.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 70 λεπτά. Ζεσταίνουμε για λίγο το μέλι.
  • Μόλις βγάλουμε το ταψί από το φούρνο, ρίχνουμε το ρευστό μέλι. Αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.

Υλικά

1100 γρ.
Ζάχαρη
340 γρ.
Αυγά
3
Αυγού
2 κρόκους
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
170 γρ.
300 γρ.
Φύλλα κρούστας
1 πακέτο
300 γρ.
Μέλι
300 γρ.
Φιστίκια Αιγίνης τριμμένο