Φλογέρες σαραγλί με τυρί κρέμα και φυστίκια
50 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Ένα φανταστικό γλυκό που συνδυάζει δύο αγαπημένες γεύσεις. Τραγανές φλογέρες από φύλλο κρούστας με μια αφράτη τυρόκρεμα και φυστίκια Αιγίνης. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για το σιρόπι
Για τις φλογέρες*
Για την κρέμα
Υλικά
Για τις φλογέρες
Φύλλο κρούστας
|
8 |
---|---|
100 γρ. |
Για την κρέμα
300 γρ. | |
200 γρ. | |
Ζάχαρη άχνη
|
40 γρ. |
Εκχύλισμα από βανίλια
|
1 κ.γ. |
Για το σιρόπι
Ζάχαρη
|
100 γρ. |
---|---|
Νερό
|
100 ml |
Λεμόνια
|
1 κ.γ. |
Για το σερβίρισμα
Φιστίκια Αιγίνης ψιλοτριμμένα
|
80 γρ. |
---|