Αν δεν θέλετε να σερβίρετε αμέσως, κρατάτε την κρέμα σκεπασμένη με μεμβράνη στο ψυγείο και τα ψημένα αχλάδια μαζί με το σιρόπι σε ένα μπολ.
4 αχλάδια φετέλ, ώριμα
|
|
---|---|
1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα φύλλα απο ιβίσκο
|
|
100 ml γρεναδίνη
|
|
Λευκό κρασί
|
400 ml |
Ζάχαρη άχνη
|
60 γρ. |
1 ξύλο από κανέλα
|
|
Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα Light
|
400 γρ. |
Arla κρέμα γάλακτος light
|
50 ml |
Της σούπας ζάχαρη άχνη
|
1 κουταλιά |
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα από βανίλια
|