Βασιλόπιτα
Χρόνος προετοιμασίας 45 λεπτά. Χρόνος ψησίματος 55-60 λεπτά Για ταψί 26 εκ.
Υλικά
| 320 γρ. | |
|
Ζάχαρη άχνη
|
210 γρ. |
|
Πορτοκάλι (ξύσμα)
|
1 |
|
Βανίλια (2 δόσεις)
|
|
|
Μοσχοκάρυδο
|
1 γρ. |
|
Σκόνη μαστίχα
|
1 πρέζα |
|
Μεσαία αυγά
|
4 |
|
Γάλα
|
65 ml |
|
Πόρτο
|
30 γρ. |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
430 γρ. |
|
Μπέικιν πάουντερ
|
8 γρ. |
|
Νιφάδες αμυγδάλου για πασπάλισμα
|
2 κ.σ. |
Εκτέλεση
* όλα τα υλικά του ψυγείου πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου.