Πασχαλινά Κουλουράκια από τον Στέλιο Παρλιάρο

Πασχαλινά Κουλουράκια από τον Στέλιο Παρλιάρο
Συμβουλές

- Εάν θέλουμε, προσθέτουμε στη ζύμη ξύσμα από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι. - Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη άχνη με καστανή στην ίδια ποσότητα για να γίνουν πιο τραγανά. - Μπορούμε να προσθέσουμε 1 κουτ. του γλυκού κανέλα ή κάποιο άλλο μπαχαρικό της αρεσκείας μας. - Μπορούμε να διατηρήσουμε τη ζύμη (ωμή) στο ψυγείο, τυλιγμένη σε μεμβράνη έως και 1 εβδομάδα προκειμένου να ψήνουμε τα κουλούρια όποτε θέλουμε και να είναι πάντα φρέσκα. - Για να διατηρήσουμε περισσότερο χρόνο και πιο τραγανά τα τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος, ερμητικά κλεισμένο.

Υλικά