Μους Σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Μους Σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-----12345678910/

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και σε χωριστή κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το βούτυρο Lurpak (να μη βράσει). Aνακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το βούτυρο Lurpak και ρίχνουμε το μείγμα αυτό στη λιωμένη σοκολάτα. Xτυπάμε τα ασπράδια αυγού μαζί με τη ζάχαρη σε χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ έως ότου η μαρέγκα αφρίσει και ασπρίσει. Pίχνουμε τη μαρέγκα στο μείγμα της σοκολάτας, ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε μπώλ. απο τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά

Κουβερτούρα (55% κακάο)
400 γρ.
Κρέμα γάλακτος (36% λιπαρά)
200 γραμμάρια
Βούτυρο Lurpak
200 γρ.
Ασπράδια αυγού
7
Ζάχαρη κοινή
80 γρ.