&format=jpg)
Βελουτέ πράσου με βουτυράτα κρουτόν
50 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Ένα πεντανόστιμο πιάτο για τον χειμώνα, απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Εκτέλεση
Υλικά
Πράσα μόνο το λευκό μέρος
|
500 γρ. |
---|---|
Κρεμμύδι
|
1 |
Σκελίδα σκόρδου
|
1 |
Πατάτες
|
200 γρ. |
Ελαιόλαδο
|
2 κ.σ. |
2 κ.σ. | |
Λευκό κρασί
|
100 ml |
Ζωμός λαχανικών
|
800 ml |
80 γρ. | |
Χωριάτικο ψωμί ζυμωτό
|
2 φέτες |
2 κ.σ. | |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|