Ένα μπολ γεμάτο με επιδόρπιο γάλακτος και ξηρούς καρπούς.

ARLA PROTEIN ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η καλή σωματική και πνευματική υγεία, προϋποθέτει μια ισορροπημένη διατροφή με κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, τα οποία χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να αναπτυχθεί και να συντηρηθεί σωστά, ειδικά στις περιπτώσεις σωματικής άσκησης και έντονης καθημερινής δραστηριότητας. Με τη βοήθεια της διατροφολόγου μας, σας παρουσιάζουμε μια σειρά από συμβουλές διατροφής, που θα σας βοηθήσουν να κρατηθείτε υγιείς και δυνατοί!

Διατροφολόγος---Άννα-Παπαγεωργίου_web3.pngΗ Δρ. Άννα Παπαγεωργίου είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και  Καθηγήτρια  Φυσικής Αγωγής. Σπούδασε  Κλινική Διαιτολογία στο Χαροκόπειο  Πανεπιστήμιο και Επιστήμη Φυσικής Αγωγής &  Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών, με ειδικότητα στον Κλασσικό  Αθλητισμό. Στη συνέχεια αναγορεύτηκε  διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με  εξειδίκευση στο σχεδιασμό  προγραμμάτων Προαγωγής της Υγείας και  την παιδική παχυσαρκία. Σήμερα, είναι υπεύθυνη  διατροφολόγος  στην Παιδιατρική  Κλινική ενδοκρινολογίας και ελέγχου Βάρους του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Ετοιμάστε με Arla Protein...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μια πιατέλα γεμάτη με φρούτα και λαχανικά
Ζήσε υγιεινά

Ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σου

Το κλειδί για να παραμείνεις υγιής, βρίσκεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διατροφής και φυσικής κατάστασης, μέσα από μια καθημερινή διατροφική ρουτίνα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά όπως τα καλά λιπαρά, τη σωστή αναλογία πρωτεϊνών, σε ποσότητα και ποιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζήσε υγιεινά

Συμβουλές Διατροφής : Αντιγήρανση

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη διατροφή σας, απο την Κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, Δρ. Άννα Παπαγεωργίου.  >>>