Η Arla στην Ελλαδα

Τα προϊόντα της Arla Foods πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 1975. Σήμερα, η Arla Foods προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις αγορές βουτύρου, τυροκομικών και κρέμας γάλακτος, καλύπτοντας την ελληνική αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή τόσο με άριστη ποιότητα όσο και με υπέροχη γεύση.

Στα προϊόντα της Arla Foods συγκαταλέγονται:

  • Lurpak, το πιο εύγεστο και αξεπέραστης ποιότητας βούτυρο από 100% αγνό αγελαδινό γάλα, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, είναι το Νo 1 σε πωλήσεις προϊόν στην αγορά του βουτύρου.
  • Arla, Tα Αυθεντικά Δανέζικα Σκληρά τυριά, μια μοναδική γκάμα γευστικών τύπων σκληρών και μεστών τυριών. Από 100% φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελάδος, αφήνονται να ωριμάσουν από μόνα τους σεβόμενοι τον χρόνο που χρειάζονται.
  • Castello Danablu, το περίφημο μπλε τυρί με την προστατευόμενη ονομασία προέλευσης Π.Ο.Π. το οποίο προσφέρεται σε ποικιλία γεύσεων και συσκευασιών καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γαστρονομικά γούστα.
  • Arla Delite Active 5%, το μόνο με 5% λιπαρά, ένα προϊόν ιδανικό για εκείνους που τα χαμηλά λιπαρά παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή τους διατροφή καλύπτοντας ανάγκες υγείας και δίαιτας.
  • Η μεγάλη γκάμα των τυριών Arla συμπληρωνεται με τα Arla Samsoe και Arla Mozzarella.
  • H Arla Κρέμα Γάλακτος υψηλής παστερίωσης σε συσκευασία tetra pack, ιδανική για ζαχαροπλαστική και μαγειρική.
  • Τελος η Arla διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών της εστίασης (Foodservice). Κάποια απο αυτά τα προϊόντα είναι: το Φρέσκο Τυρί Κρέμα Arla, το Σκληρό τυρί 45+ Arla Foodservice και το Gimo 40+ με φυτικά έλαια.


Η Arla χρόνια τώρα προσφέρει γαλακτοκομικά προϊόντα συνώνυμα της υγιεινής διατροφής και της ευκολίας που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες αλλά και τα πιο ιδιαίτερα γούστα!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξία στους καταναλωτές μας όσο και στους πελάτες μας.

Γιατί, παράδοση για την Arla είναι η πρωτοπορία.