Ροφήματα

Starbucks®

Η Arla Foods παρουσιάζει στην Ελλάδα τα γνωστά, έτοιμα προς κατανάλωση (RTD) ροφήματα παγωμένου καφέ Starbucks® Chilled Classics,  Starbucks Frappuccino® και Starbucks Doubleshot®, σε συνεργασία με την εταιρία Starbucks.

Πλέον οι λάτρεις του καφέ Starbucks έχουν τη  δυνατότητα να βρουν το αγαπημένο τους ρόφημα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, καθώς και σε επιλεγμένα μικρότερα σημεία πώλησης όπως περίπτερα, mini market, κ.α. σε όλη την Ελλάδα και να απολαύσουν κάθε γουλιά του όπου και αν βρίσκονται. 

Βασισμένα στον δημοφιλή  Starbucks espresso, οι παγωμένοι καφέδες Starbucks  είναι απολαυστικά, έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα, ό,τι πιο κατάλληλο για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα μέσα στην πολυάσχολη μέρα μας.

Τα  παγωμένα ροφήματα καφέ Starbucks® Chilled Classics, είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικές γεύσεις ροφημάτων παγωμένου καφέ σε συσκευασία κύπελλο 220ml, o καφές Starbucks Doubleshot® διατίθεται σε κουτάκι αλουμινίου 200ml, ενώ το Starbucks Frappuccino® διατίθεται σε πρακτική γυάλινη συσκευασία 250ml.


Απολαύστε τα παγωμένα ροφήματα καφέ Starbucks® όλες τις ώρες και παντού.

 

 

Starbucks Προϊόντα Starbucks
Δείτε περισσότερα