Υλικά
- 4 αβγα βρασμένα
- 1 φλ. (200g) φαγόπυρο βρασμένο
- ½ φλ. (100g) ρεβύθια βρασμένα
- 1 πιπερια κόκκινη κομμένη σε φέτες
- 500g Arla φρέσκο τυρί κρέμα
- 2 αγγούρια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 150g τοματίνια κομμένα στη μέση
- 8 μισά καρυδόψιχας
- ¼ κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
- Φύλλα από πράσινη σαλάτα της αρεσκείας σας (σπανάκι, ρόκα, λόλα, μαρούλι κτλ)
Dressing
- 1 πίκλα αγγουριού ψιλοκομμένη
- ½ φλ. Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1/4 φλ. Άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κ.σ. Dijon μουστάρδα
- 1/4 φλ. (60ml) μηλόξιδο
- 1 κ.σ. κάππαρη
- 2 κ.σ. μέλι
- 1/3 φλ. (80ml) ελαιόλαδο