Μπολ με μύρτιλα, Arla Protein Cottage Cheese & καρύδια

Μπολ με μύρτιλα, Arla Protein Cottage Cheese & καρύδια

Smoothie με protein vanilla milk, καρότο, μήλο, ginger και μέλι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Για 4 άτομα

Υλικά

  • 500 γραμμάρια Arla Protein Vanilla Milk   
  • 160 γραμμάρια καρότο
  • 100 γραμμάρια μήλο
  • 2 κουταλάκια ginger ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 3-4 παγάκια

Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια το καρότο μαζί με το μήλο και το ginger και τα τοποθετείτε σε ένα μπλέντερ.

Προσθέτετε το Arla Protein Vanilla Milk μαζί με το μέλι και τα παγάκια και τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Smoothie με protein vanilla milk, καρότο, μήλο, ginger και μέλι

Σαλάτα με ντοματίνια, αγγούρι & Arla Protein Cottage Cheese

Σαλάτα με ντοματίνια, αγγούρι & Arla Protein Cottage Cheese

Τορτίγιες με γαλοπούλα, cottage, Arla Protein Delite 5% και baby σπανάκι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Για 2 άτομα

Υλικά

  • 2 τορτίγιες
  • 200 γραμμάρια Arla Protein Cottage Cheese
  • 4 φέτες Arla Protein Delite 5%
  • 4 φέτες γαλοπούλα βραστή
  • 80 γραμμάρια baby σπανάκι
  • 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
  • Ξύσμα από 1 λάιμ
  • 1 κουταλιά χυμό λάιμ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετείτε το cottage μαζί με το ξύσμα λάιμ, το χυμό λάιμ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.

Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και μοιράζετε ισομερώς τα υλικά με την εξής σειρά, πρώτα το cottage protein, από πάνω το baby σπανάκι, την τομάτα, το delight protein και τέλος την βραστή γαλοπούλα.

Τυλίγετε σφιχτά τις τορτίγιες, κόβετε στην μέση και σερβίρετε.

Τορτίγιες με γαλοπούλα, cottage, Arla Protein Delite 5% και baby σπανάκι

Μπολ με μούρα, ξηρούς καρπούς & Arla Protein Cottage Cheese

Μπολ με μούρα, ξηρούς καρπούς & Arla Protein Cottage Cheese

Ομελέτα μυρωδικών με Arla Protein Cottage Cheese, Arla Protein Delite 5%, τοματίνια και καπνιστή γαλοπούλα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 2-3 λεπτά

Για 1 άτομο

Υλικά

  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
  • 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε λωρίδες
  • 2 φέτες Arla Protein Delite 5%
  • 6 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 80 γραμμάρια Arla Protein Cottage Cheese
  • 20 γραμμάρια baby ρόκα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σπάτε τα αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μαζί με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, τον μαϊντανό, το θυμάρι και την ρίγανη.

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.

Προσθέτετε το μείγμα από τα αυγά στο τηγάνι και όταν η ομελέτα ψηθεί λίγο τοποθετείτε από πάνω τις φέτες Arla Protein Delite 5%, διπλώνετε την ομελέτα και την αποσύρετε από το τηγάνι σε ένα πιάτο.

Τοποθετείτε από πάνω τα τοματίνια και την καπνιστή γαλοπούλα, cottage protein Arla και τέλος την baby ρόκα και σερβίρετε.

Ομελέτα μυρωδικών με Arla Protein Cottage Cheese, Arla Protein Delite 5%, τοματίνια και καπνιστή γαλοπούλα

Πέννες ολικής με κοτόπουλο, κάπαρη, τοματίνια και cottage

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά

Για 2 άτομα

Υλικά

  • 250 γραμμάρια πέννες ολικής
  • 120 γραμμάρια φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλετάκια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά κάπαρη
  • 1 κουταλιά φουντούκια χοντροκομμένα
  • 10 τοματίνια κομμένα στα 4
  • 150 γραμμάρια Arla Protein Cottage Cheese
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στα 4 και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τις πέννες ολικής μέχρι να είναι al dente.

Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.

Σοτάρετε τα φιλετάκια στήθος κοτόπουλο για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρουν καλό χρώμα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθέτετε το φρέσκο κρεμμυδάκι μαζί με την κάπαρη, τα φουντούκια, τα τοματίνια, τις πέννες ολικής και το μισό cottage και ανακατεύετε καλά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σερβίρετε σε μεγάλα βαθιά ατομικά πιάτα με το υπόλοιπο cottage από πάνω, διάσπαρτα με μικρές κουταλιές.

Πέννες ολικής με κοτόπουλο, κάπαρη, τοματίνια και cottage