Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα σπαγγέτι ολικής άλεσης μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα ζυμαρικά σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πράσινη πιπεριά σε μπαστουνάκια, τα τοματίνια στα 4, ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και στο χοντρό μέρος του τρίφτη τρίβετε το καρότο.
Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το τριμμένο καρότο μαζί με την πράσινη πιπεριά και το φρέσκο κρεμμυδάκι για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σβήνετε με το λευκό κρασί, προσθέτετε τα τοματίνια μαζί με σπαγγέτι ολικής, τα έχετε στραγγίξει καλά, τον ψιλοκομμένο άνηθο και ανακατεύετε πολύ καλά.
Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα με 2 κουταλιές της σούπας Arla Protein cottage cheese από πάνω.